img_0825Bruidsmode ontwerpster Sana van Rooij  is al twee decennia een gevestigde naam in de nederlandse Bruidsmode Couture.
Ze houd zich bezig met zowel het creëren als verkopen van Couture in de avond- en bruidsmode.

Na haar afstuderen in Groningen in de Letteren heeft ze besloten om haar passie te volgen en heeft daarna de studie Fashion Design en Styling gevolgd in Rotterdam.
Na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan door te werken in ateliers en in de verkoop bij luxe Bruids en Haute Couture huizen in Nederland en België, heeft ze haar eigen Boutique geopend in hartje stad Den Bosch.
Ze verkoopt bestaande collectie van bekende internationale bruidsmode designers. En daarnaast ontwerpt ze exclusieve bruidscouture voor de bruiden.

“Als je het besluit neemt om een trouwjurk voor je te laten maken, beginnen we samen aan een spannend, leuk, avontuurlijk en creatief proces. Er komt veel bij kijken. Je moet vanaf het begin al een beetje kunnen inzien wat voor jurk je wilt en proberen te omschrijven wat er bij je persoonlijkheid past.

Ik als couturier kan voor je de perfect passende jurk maken, maar je moet jezelf goed open stellen: wat voor persoon ben je, wat is je smaak en wat voor trouwjurken vind je mooi en niet.
Aan de hand van het gesprek maak ik schetsen, die worden het uitgangspunt voor je trouwjurk. Ook kunnen wij nu de prijs bespreken (varieert van 2.000 tot 4.000 euro).

Ik werk uitsluitend met exclusieve zijdes en mooi luxe kant, omdat ik ervan overtuigd ben dat je alleen met een mooie stof een perfect kledingstuk kan maken. Al het werk gebeurt in onze atelier, veel met de hand, wij passen ook het borduren en bewerken van stoffen toe.”- Sana

Als je interesse hebt om bij ons de trouwjurken uit de bestaande collectie te komen passen of over een mogelijke ontwerp met Sana te overleggen, ben je van harte welkom! Maak daarvoor een afspraak via het formulier, email of via de telefoon.

img_0833img_0840img_0857img_0837